Anunturi-ATENUAREA SCHIMBĂRILOR CLIMATICE ȘI ADAPTARE

COMUNICAT DE PRESĂ – a fost semnat Acordul pentru Programul ”Mediu, adaptare la schimbările climatice şi ecosisteme”- RO-Mediu

La data de 01 octombrie 2019, România, prin Ministerul Fondurilor Europene, a semnat Acordul pentru programul „Mediu, adaptare la schimbările climatice şi ecosisteme” (RO-Mediu) finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021.

Programul RO-Mediu are un buget de 23.529.412 euro (din care 20.000.000 euro Granturi SEE nerambursabile și 3.529.412 euro contribuție de la bugetul de stat) și va fi implementat de Ministerul Mediului, desemnat Operator de Program, în parteneriat cu Agenția Norvegiană de Mediu.

Descarcă documentul

Informatii relevante

APELUL PENTRU PROPUNERI Nr. 3 „Implementarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice în municipalități”

pcdata

Schema de granturi mici (SGS-1) „Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice în municipalități”

pcdata

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Operator de Program pentru Programul RO-Mediu finanțat în cadrul Mecanismul Financiar SEE 2014-2021, lansează apelul pentru schema de granturi mici (SGS-1) ”Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice în municipalități”

pcdata