Anunturi Anunturi-ATENUAREA SCHIMBĂRILOR CLIMATICE ȘI ADAPTARE

COMUNICAT DE PRESĂ – MMAP a lansat primele două apeluri de propuneri în cadrul Programului RO-Mediu finanțat în cadrul Mecanismul Financiar SEE 2014-2021 (Granturi SEE)

Miercuri, 16.09.2020, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în calitate de Operator de Program pentru Granturile SEE 2014-2021, Programul ”Mediu, Adaptare la Schimbările Climatice și Ecosisteme (RO-Mediu)”, a lansat primele două apeluri pentru propuneri de proiecte /aplicații.

  1. Apel pentru propuneri de proiecte pentru ”Restaurarea zonelor umede și turbăriilor”, cu un buget disponibil de 3.550.000 de Euro. Valoarea grantului solicitat per proiect se încadrează între 700.000 Euro – valoare minimă și 900.000 Euro – valoare maximă. Termen limită pentru depunerea propunerilor: 15 ianuarie 2021, ora 14:30
  2. Apel pentru propuneri de aplicații în cadrul ”Fondului pentru Relații Bilaterale”. Pentru acest apel, bugetul disponibil este de 50.000 euro, cu o rată de grant nerambursabilă de 100% din costurile eligibile. Propunerile de ințiative bilaterale vor fi evaluate în ordine cronologică, în funcție de data de înregistrare, până la epuizarea fondurilor dedicate acestui apel.

Descarcă documentul

Informatii relevante

În cadrul proiectului „Restaurarea mlaștinilor și turbăriilor degradate din regiunea Nord-Est 2 a României – PeatRO3”, implementat de Institutul de Biologie Bucureşti al Academiei Române (IBB), în calitate de beneficiar, a avut loc o acțiune de instalare a panoului de informare pentru situl Tinovul Mare Coșna (SV-003), din comuna Coșna, județul Suceava.

Eeagrants

Comunicat de presă ref: Conferința de închidere a Proiectului “BiOReSC-Bistrița-Oraș Rezilient în fața Schimbărilor Climatice”

Eeagrants

Comunicat de presă ref: Municipiul Drobeta Turnu Severin a accesat fonduri norvegiene pentru adaptarea la schimbările climatice, în valoare de 123.000 euro

Eeagrants